Facebook Twitter Linkedin YouTube

LAIKA

Camperdream nieuwe dealer LAIKA campers
(officieel persbericht Erwin Hymer Group)

Vanaf heden is Camperdream, gevestigd aan de Rudolf Dieselstraat 28 in Nijverdal, officieel dealer
geworden van het premium designmerk LAIKA. Met de toevoeging van dit Italiaanse merk aan haar
bestaande merkenportfolio completeert Camperdream haar aanbod voor modeljaar 2019.
Naast een showroom heeft Camperdream ook een modern servicecenter voor het onderhoud van
zowel camper- als autogedeelte en voor opbouw van accessoires.
Met de introductie van de nieuwe, temperamentvolle modellen 2019 en uitbreiding van haar
dealernetwerk met Camperdream, zet Laika wederom een mooie stap in haar in alle opzichten
verbeterde presentatie op de Nederlandse markt. Laika is één van de premium merken uit de Erwin Hymer Group, naast Hymer)

Ontdek hoe mooi het “leven” met Laika is, laat u meevoeren op ontdekkingsreis naar mensen en emoties die onze producten uniek maken.

Met zekerheid de juiste keuze

Laika ontwerpt en bouwt prestigieuze campers met het doel haar klanten functionaliteit, innovatie, Italiaans design en een professionele, gespecialiseerde after-sales service aan te bieden. Klanttevredenheid is het hoofddoel van Laika. Dankzij het team met uitgebreide kennis en ervaring, creëert het voertuigen met aandacht voor detail en bouwtechnieken die Laika voertuigen geschikt maken voor alle klimaten. De klant blijft ook na de verkoop centraal staan; Laika-reserveonderdelen kunnen nog vele jaren later worden verkregen. Een Laika kiezen betekent niet ‘alleen’ kiezen voor een kwaliteitsvoertuig: kiezen voor Laika betekent jezelf identificeren met een unieke en speciale manier van zijn, waarbij mensen centraal staan.

Laika belichaamt de Italiaanse cultuur van de Dolce Vita en biedt zijn klanten een unieke reiservaring in een omgeving die rijk is aan design, elegantie, comfort en ergonomie.

Zoekt u een semi-integraal of een vol-integraal of buscamper dan bent u bij Laika aan het juiste adres. de srie bestaat uit de Kosmo, EcoVip of Kreos.

– De Nieuwe Kosmo “Bekijkt de wereld vanuit een nieuw perspectief. De veelzijdigheid van Kosmo-campers maakt dat je je thuis voelt” v.a
€68.590,- Semi-Integraal

 

EcoVip “De juiste combinatie van avontuur en comfort bestaat en heet Ecovip” v.a.  €74.840,-   Semi-Intergraal & Vol-Integraal

Kreos “elegantie, maar ook technologie. Luxe, maar ook veelzijdigheid” v.a.  €71.200,- link: Semi-Integraal & Vol-Integraal

Voor meer informatie zie officiële website Laika