Officieel dealer van Carado

Subpaginas:Aanbod Carado

Carado, een dochter van het Hymer AG concern. Duitse Top kwaliteit gemaakt in Duitsland.

De Carado camper onderscheid zich door zijn goede prijs kwaliteit verhouding.
Carado T338 is de camper van het 2020!

CARADO – GEWOON GOED GEBOUWD

Neustadt in Sachsen, Duitsland. Hier, niet ver van de stad Dresden, ligt de moderne productiefaciliteit van CARADO. De Carado (Hymer) zien hier het levenslicht. Bij de ontwikkeling en productie van onze eersteklas voertuigen putten onze ervaren medewerkers uit hun brede knowhow en expertise.

Bijzondere kwaliteit en functionaliteit liggen ons al van bij het begin na aan het hart. Uiteindelijk is het de bedoeling dat u met uw Carado van een 100% zorgeloze vakantie kunt genieten. Daarom worden onze campers, tijdens hun groei van eenvoudig basisvoertuig tot comfortabele woning op wielen, meerdere keren aan kwaliteitscontroles onderworpen.

Hoe dat er precies uitziet? De montage van de voertuigen vindt op twee assemblagelijnen plaats, die ieder honderden meters lang zijn. De zijwanden en daken worden geproduceerd in een afzonderlijke afdeling, waar de buitenwand, het isolatiemateriaal en de lambrisering worden gelijmd, samengeperst en contour gefreesd. De benodigde meubels ontstaan in een uiterst moderne werkplaats, die zich eveneens op het fabrieksterrein bevindt, en worden direct aan de assemblagelijnen geleverd. Carrosseriebouwers, automonteurs, timmerlui, elektriciens, installateurs, logistiekspecialisten en ingenieurs – op ieder gebied zorgen gemotiveerde vakmensen ervoor dat de kwaliteitsnormen van Carado consequent worden aangehouden.

De efficiënte productieprocessen en een speciaal logistiekconcept zorgen voor een hoge mate aan flexibiliteit en hoge kostenbesparingen die een positief effect op de voertuigprijzen hebben. Bij de ontwikkeling, service en inkoop kunnen wij bovendien terugvallen op de decennialange ervaring en kostbare synergieën binnen de ERWIN HYMER GROUP. Dat alles zorgt voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waar vooral één iemand profiteert: u.

CAMPERFABRIEK CAPRON

Onze fabriek werd in 2005 in Neustadt in Sachsen opgericht. Sinds 2006 verlaten ieder jaar duizenden Carado-campers de assemblagelijnen. De ERWIN HYMER GROUP heeft op deze locatie in de afgelopen jaren een modern competentiecentrum opgebouwd en verdere partnerondernemingen en leveranciers in de directe omgeving gevestigd, om de processen en efficiëntie verder te optimaliseren.

WELKOM BIJ ONS!

Droomt u van onvergetelijke momenten in een van onze voertuigen? Wilt u eens een blik achter de coulissen werpen en met eigen ogen zien hoe een camper van Carado het levenslicht ziet? Dat kan! Schrijf u gewoon in voor een van onze fabrieksrondleidingen. U leert er het hele productieproces in de fabriek kennen – van het simpele onderstel tot de moderne Carado-camper.

 

We kijken al uit naar uw komst!

Wilt u (nog) niet kopen? Huur dan een Carado camper bij Camperdream

Top kwaliteit – made in Germany – voor werkelijke top-prijzen!

 

Voorjaarsmodel van Carado: Van Europa Edition

De Carado Van is een heel compact gebouwde halfintegraal camper. Hiermee combineer je de voordelen van een halfintegraal camper met de compacte afmetingen en wendbaarheid van een buscamper.

Om dit type nog beter onder de aandacht van de kopers te brengen, brengt Carado de Europa Edition van de Van uit. Deze is extra compleet uitgevoerd en aantrekkelijk geprijsd.

VOORJAARSMODEL

Als zo’n model – zoals de Carado Van Europa Edition – rond de winter wordt uitgebracht, wordt dit ook wel een voorjaarsmodel genoemd. In dit geval betreft de voorjaarsaanbieding van Carado een uitvoering met een speciale grafietgrijze cabine en is de opbouw voorzien van donkere en lichtgekleurde graphics. Hij is leverbaar in de zogenaamde 132 en 337 indelingen en wordt gebouwd op basis van de Citroën Jumper met een 140 pk Euro 6D-Temp dieselmotor. Ook de bumpers zijn gespoten in een speciale kleur terwijl het radiatorrooster verchroomd. De kastfronten zijn uitgevoerd in wit, wat fraai combineert met de Artica woonwereld.

COMPLEET

Het actiemodel is extra compleet uitgevoerd en onder anderen voorzien van LED-dagrijlicht, handmatige airco in de cabine, bestuurders- en passagiersairbag, elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels, cruisecontrol, start-stopfunctie en een leren stuurwiel en versnellingspookknop. Voorts is hij uitgerust met 16″ lichtmetalen wielen, een bandenspanningscontrolesysteem, extra grote dieseltank, een geïsoleerde afvalwatertank, extra deur in de garage, kabelvoorbereiding voor achteruitrijcamera. Daarnaast heeft de Carado Van Europa Edition het zogenaamde Alles-in-één pakket met luifel en het Multimediapakket dat bestaat uit een navigatiesysteem met dubbele achteruitrijcamera en DAB+-tuner.

Carado T338 Camper van het Jaar 2020

De halfintegraal met de meeste stemmen steelt de show met heel veel extra’s die in de basisprijs zijn inbegrepen. Zodoende krijg je veel camper voor je geld bij aanschaf van de Carado T388. Daarnaast is het interieur van deze camper modern en smaakvol met veel licht, dankzij het panoramaraam boven de cabine.