Officieel dealer van Laika

Subpaginas:Aanbod Laika

In 2018 hebben wij Laika aan onze daderschappen toegevoegd, Laika is naast Hymer het premium merk van de Erwin Hymer Group.
Laika ontwerpt en bouwt prestigieuze campers met het doel haar klanten functionaliteit, innovatie, Italiaans design en een professionele, gespecialiseerde after-sales service aan te bieden. Klanttevredenheid is het hoofddoel van Laika. Dankzij het team met uitgebreide kennis en ervaring, creëert het voertuigen met aandacht voor detail en bouwtechnieken die Laika voertuigen geschikt maken voor alle klimaten. De klant blijft ook na de verkoop centraal staan; Laika-reserveonderdelen kunnen nog vele jaren later worden verkregen. Een Laika kiezen betekent niet ‘alleen’ kiezen voor een kwaliteitsvoertuig: kiezen voor Laika betekent jezelf identificeren met een unieke en speciale manier van zijn, waarbij mensen centraal staan.

Laika belichaamt de Italiaanse cultuur van de Dolce Vita en biedt zijn klanten een unieke reiservaring in een omgeving die rijk is aan design, elegantie, comfort en ergonomie. Laika’s verhaal begon in 1964, het jaar waarin het bedrijf werd opgericht. Dit zijn de jaren van verovering van de ruimte en de ontdekking van het onbekende. Oprichter Giovambattista Moscardini is gefascineerd door deze avonturen, die nieuwe horizonten kunnen openen.

En zo krijgt het bedrijf de naam van de eerste hond in de ruimte, en het logo een rode windhond met vleugels.

Laika heeft 4 series in verschillende uitvoeringen in zowel Semi integraal als Integraal op Fiat en Mercedes; Kosmo, Ecovip, Kreos en de buscamper Camper Van.

https://www.laika.it/nl/