Officieel dealer van VANTourer

Subpaginas:Aanbod VANTourer

Met ingang van 1 januari 2020 zijn wij gestopt met de verkoop van het merk VANTourer, voor de aftersales van uw Vantourer blijft u welkom.

Uiteraard kunnen wij u nog altijd en buscamper leveren van Rapido & Hymer Carado Vlow, LMC Innovan. Ook hebben wij goede connecties voor het leveren van een buscamper van Knaus & Weinsberg tegen een zeer interessante prijs t.o.v. Nederland!

 

De VANTourer is een nieuwe dimensie op het gebied van Buscampers in Nederland. Nog meer bagageruimte, meer zelf door standaard combi diesel verwarming/boiler en compressorkoelkast en intelligent uitbreidingconcept voor modeljaar 2020. Door dit innovatieve concept ontstaat er een Buscamper die de concurrentie ver achter zich laat. www.VANTourer.de

Prijslijst en Technische informatie VANTourer modeljaar 2020

Prijslijst en Technische informatie VANTourer modeljaar 2019

VANTourer 540D, lengte 5.40 meter. Met mogelijkheid van hefbedVantourer 540D
VANTourer 600D, lengte 5.99 meter. Met mogelijkheid van hefbed & Hefdak

VANTourer 600L, lengte 5.99 meter. Met mogelijkheid van hefbed & Hefdak

VANTourer 630L, lengte 6.36 meter. Met mogelijkheid van hefbed & Hefdak

Ook een mogelijkheid van RAUMBAD, voor nog meer ruimte en een grote toiletruimte.

www.vantourer.de

 

Door de snel groeiende markt van Buscampers in Europa en met name in Nederland, heeft Camperdream in 2014 besloten als 1e dealer in Nederland VANTourer te gaan verkopen, VANTourer wordt geproduceerd in de Knaus fabriek. VANTourer is ontwikkeld door een aantal grote KNAUS-dealers in Duitsland, geheel naar de wensen van de klant. Slim en Innovatief ontwerp door mensen uit de praktijk. Door deze combinatie ontstaat er kwalitatief hoogwaardige buscamper die voldoet aan al u wensen. U kunt kiezen uit 4 types, de 540, 600 (5,99 meter), 600 L (lengtebedden op 5,99 meter) en de 630 (6,37 meter) uitgevoerd in 3 verschillende uitvoeringen, Comfort en Prime (Fiat) & Active (Peugeot). Geen ingewikkelde pakketten, maar een complete uitvoering afgestemd naar uw keuze. Tegen een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Dealer en importeur voor Nederland;

Camperdream B.V.
Rudolf Dieselstraat 28, 7442DR Nijverdal, tel. 0548-612487, E-mail verkoop@camperdream.nl, www.camperdream.nl

EuroCaravaning GmbH & Co. KG
Im Metternicher Feld 5-7 · 56072 Koblenz · www.vantourer.de

De VANTourer is een nieuwe dimensie op het gebied van Buscampers in Nederland. Door de snel groeiende markt van Buscampers in Europa en met name in Nederland, heeft Camperdream besloten als 1e dealer in Nederland VANTourer te gaan verkopen, VANTourer wordt geproduceerd in de Knaus fabriek. U kunt kiezen uit 4 types, de 540 (5,41 meter), 600 (5,99 meter), 600 L (lengtebedden op 5,99 meter) en de 630 (6,37 meter) uitgevoerd in 3 verschillende uitvoeringen, ACTIVE (Peugeot), COMFORT en PRIME(Fiat). Geen ingewikkelde pakketten, maar een complete uitvoering afgestemd naar uw keuze. Tegen een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Een buscamper moet bovenal praktisch zijn. Maar dat betekent niet dat een buscamper niet mooi kan zijn. Van het moderene en smaakvolle kleuren concept en de sfeervolle verlichting tot de talrijke kleine details, bij de VANTourer is genoeg te zien.

Kwalitatief hoog en functioneel meubilair is de grote kracht van de VANTourer. In geen enkele andere camper vindt u zulke hoogwaardige integrale meubelen, sterke scharnieren en zo’n luxeuze volledige isolatie, gemaakt uiy celdicht polyethyleenschuim, tegen wanden en dak, evenals 12 mm sterk styrodur op de vloer.
De VANTourer blinkt uit in zijn Isloatiewaarde, heeft geen koudebruggen dit in tegenstelling tot veel andere camperbus fabrikanten. de kasten hangen vrij van de achterwand en voorzien van een eigen achterwand waardoor er circulatie ontstaat ter voorkoming van condensvorming.

Wilt u een camper voor 4 personen, dan bestaat er de mogelijkheid van een Hefdak af fabriek.
Er is al een VANTourer leverbaar vanaf € 52.389,-!

Nederlandse Prijslijst + Technische Specificaties 2018
Brochure digitaal 2018