Facebook Twitter Linkedin YouTube

Laatste nieuws

Nu bij ons binnen de geheel vernieuwde VANTourer 630L, met een bagageruimte die u bij geen enkele Buscamper zult tegen komen!

 

 

Rapido 2019

Favoriet bij het Franse merk Rapido is de bijzondere bankopstelling in de zithoek, face to face. Trouwens, goed voorbeeld doet goed volgen blijkt bij andere fabrikanten. Voor modeljaar 2019 ontdekken we in iedere serie wel een nieuwtje. Zo omvat het programma nu drie kampeerbussen, achttien integralen en zeven halfintegrale campers op Fiat of Fiat ALKO chassis. Nieuw is bijvoorbeeld de 8086dF. Een wagen met een lengte van 7.19 meter met daarin een queensbed, een gescheiden badkamer, een hoekkeuken en een face to face zitgroep. Doordat de tafel inklapbaar is ontstaat er zo een zee van bewegingsruimte. Nog een tikje luxer? Ga dan voor dezelfde wagen in Distinction i 86 uitvoering. Echte kanjers bij Rapido zijn de nieuwe Distinction i 1090 en i 1066. Wagens met een lengte van 8.79 meter die gebouwd zijn op een Fiat met een tandem as van ALKO. Deze campers in het premium segment bezitten alles dat de camperaar wenst, van Alde verwarming tot aan de brede toegangsdeur.

Prijzen Rapido modeljaar 2019

In Magazine 2-2108 van Europa’s grootste camperclub NKC is de Carado I449 getest.

Knaus VANTourer 2019

De VANTourer is een nieuwe dimensie op het gebied van Buscampers in Nederland. Nog meer bagageruimte, meer zelf door standaard combi diesel verwarming/boiler en compressorkoelkast en intelligent uitbreidingconcept voor modeljaar 2019.

Door de snel groeiende markt van Buscampers in Europa en met name in Nederland, heeft Camperdream in 2014 besloten als 1e dealer in Nederland VANTourer te gaan verkopen, VANTourer wordt geproduceerd in de Knaus fabriek. VANTourer is ontwikkeld door een aantal grote KNAUS-dealers in Duitsland, geheel naar de wensen van de klant. Slim en Innovatief ontwerp door mensen uit de praktijk. Door deze combinatie ontstaat er kwalitatief hoogwaardige buscamper die voldoet aan al u wensen.  U kunt kiezen uit 4 types, de 540, 600 (5,99 meter), 600 L (lengtebedden op 5,99 meter) en de 630 (6,37 meter) uitgevoerd in 3 verschillende uitvoeringen, Comfort en Prime (Fiat) & Active (Peugeot). Geen ingewikkelde pakketten, maar een complete uitvoering afgestemd naar uw keuze. Tegen een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Prijslijst en Technische informatie VANTourer modeljaar 2019

 

 

 

Introductie van de VANTourer CARGO LINE
VanTourer Cargo-Line buscamper

De CMT in Stuttgart vindt plaats voor het echte begin van het kampeerseizoen. Daarom maken veel exposanten van de CMT van de gelegenheid gebruik om hun actiemodellen voor het komende voorjaar te introduceren.

Dat geldt ook voor het Duitse VanTourer, dat op de CMT in Stuttgart (13 t/m 21 januari) de speciale „Cargo-Line“ uitvoering voor haar buscampers zal presenteren. Voor meer informatie ga naar onze VANTourer Pagina.

 

Wij hebben de afgelopen weeken veel nieuwe voorraad binnen gekregen. Bekijk ons grote aanbod nieuw en gebruikt op onze camperaanbod pagina!

 
Primeur VANTourer 540 op CMT 2017 in Stuttgart (Duitsland)
VANTOURER (geproduceerd bij Knaus) komt op de CMT in Stuttgart met een korte buscamper uitvoering (L=5,40 m)
De nieuwe VANTourer wordt geleverd in een Cross Edition met veel extra voordeel.
Deze speciale editie met veel voordeel kost rijklaar € 59690,-
Ook leverbaar de White Edition in de 600 en 630. 
cross-edition-540
cross-edition-540prijswebsite
 scanimage167