Facebook Twitter Linkedin YouTube

VANTourer – de nieuwe klasse in buscampers!


Camperdream officieel dealer VANtourer    

 

VanTourer Cargo-Line buscamper

voor meer informatie en prijzen druk op de afbeelding!

Introductie VANTourer Cargo line.

De CMT 2018 in Stuttgart vindt plaats voor het echte begin van het kampeerseizoen. Daarom maken veel exposanten van de CMT van de gelegenheid gebruik om hun actiemodellen voor het komende voorjaar te introduceren.

Dat geldt ook voor het Duitse VanTourer, dat op de CMT in Stuttgart (13 t/m 21 januari) de speciale „Cargo-Line“ uitvoering voor haar buscampers zal presenteren.

Deze speciale uitvoering zal in een gelimiteerde oplage beschikbaar zijn, en is bedoeld voor de VanTourer modellen 540, 600 en 600 L. Aan de buitenzijde kun je deze uitvoering herkennen aan de oranje accenten en de 16 inch lichtmetalen velgen, die zijn voorzien van All Season banden. Om ze er extra gelikt uit te laten zien, zijn de Cargo-Line modellen ook nog eens voorzien van een zwarte markies en fietsendrager alsmede een zilvergrijze klapladder en dakreling.

In het interieur zien we dat het stuurwiel en de pookknop met leer zijn afgewerkt. Verder zijn de Cargo-Line ook uitgerust met een Cruise Control, navigatiesysteem, climate control en achteruitrijcamera. De bank van de zitgroep kan worden verlengd, de bekleding is uitgevoerd in een moderne ‘cargo’ look. De tafel heeft een uitzwenkbaar blad, voorts zijn de wagens voorzien van een vliegenhor en hebben ze ambiente sfeerverlichting.

De VanTourer Cargo-Line modellen worden gebouwd op basis van een Peugeot Boxer met een 130 pk of 160 pk dieselmotor. Exclusief BPM zijn ze verkrijgbaar voor een prijs vanaf 50.000 euro, wat een prijsvoordeel van ongeveer 7300 euro inhoudt. De voertuigen zijn komend voorjaar beschikbaar. De eerste honderd kopers krijgen er ook een Thule dakbox bij. Geïnteresseerden kunnen zich met ingang van 15 december registreren op cargo.vantourer.de en ontvangen dan een voucher, waarmee zijn bij één van de VanTourer dealers een Cargo-Line model kunnen bestellen. Alleen de eerste 100 kopers krijgen daar dus nog die Thule dakbox bij cadeau.

            

 

De VANTourer is een nieuwe dimensie op het gebied van Buscampers in Nederland. Door de snel groeiende markt van Buscampers in Europa en met name in Nederland, heeft Camperdream besloten als 1e dealer in Nederland VANTourer te gaan verkopen, VANTourer wordt geproduceerd in de Knaus fabriek. U kunt kiezen uit 4 types, de 540 (5,41 meter), 600 (5,99 meter), 600 L (lengtebedden op 5,99 meter) en de 630 (6,37 meter) uitgevoerd in 3 verschillende uitvoeringen, ACTIVE (Peugeot), COMFORT en PRIME(Fiat). Geen ingewikkelde pakketten, maar een complete uitvoering afgestemd naar uw keuze. Tegen een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Een buscamper moet bovenal praktisch zijn. Maar dat betekent niet dat een buscamper niet mooi kan zijn. Van het moderene en smaakvolle kleuren concept en de sfeervolle verlichting tot de talrijke kleine details, bij de VANTourer is genoeg te zien.

Kwalitatief hoog en functioneel meubilair is de grote kracht van de VANTourer. In geen enkele andere camper vindt u zulke hoogwaardige integrale meubelen, sterke scharnieren en zo’n luxeuze volledige isolatie, gemaakt uiy celdicht polyethyleenschuim, tegen wanden en dak, evenals 12 mm sterk styrodur op de vloer.
De VANTourer blinkt uit in zijn Isloatiewaarde, heeft geen koudebruggen dit in tegenstelling tot veel andere camperbus fabrikanten. de kasten hangen vrij van de achterwand en voorzien van een eigen achterwand waardoor er circulatie ontstaat ter voorkoming van condensvorming.

Wilt u een camper voor 4 personen, dan bestaat er de mogelijkheid van een Hefdak af fabriek.

Er is al een VANTourer leverbaar vanaf € 52.389,-!

Download;

Nederlandse Prijslijst + Technische Specificaties 2018

Brochure digitaal 2018