Dreamer Buscamper

Subpaginas:

Buscamperspecialist van de 

 

Nijverdal, Mayenne Frankrijk 1 december 2023

Wij zijn trots aan jullie te kunnen meedelen dat wij ons dealerschap hebben uitgebreid met het merk Dreamer, de Buscamper lijn van de Rapido Group.
Deze toevoeging versterkt onze positie samen met de merken Rapido en Carado in de markt van nieuwe campers.

Het Dreamer Dealerschap is vrijgekomen doordat Hebo in Giethoorn volledig is gestopt met de verkoop en reparatie van campers.

Dreamer heeft een goede reputatie op het gebied van functionaliteit, kwaliteit, luxe en innovatie. Dit merk biedt indelingen die je niet snel bij andere buscampers zult vinden.

De samenwerking tussen Camperdream en Dreamer opent de deur naar nieuwe mogelijkheden.
Zoals de nieuwe City Line. Dit is een compacte Camper/MPV met een hefdak en ontwikkeld op de nieuwe Ford Transit in samenwerking met Westfalia, ook een onderdeel van de Rapido Group en bouwer van onder andere de Nugget en Marco Polo.
De City Line is een Camper/MPV voor dagelijks gebruik en vrijetijdsbesteding in het weekend of vakantie. De City Line zal ook verkrijgbaar zijn in een hybride-, elektrische- en AWD uitvoering. Deze camper is leverbaar vanaf mei 2024.

Maar daarnaast heeft Dreamer ook een zeer uitgebreide Buscamper lijn met maar liefst 9 verschillende indelingen in Select en Fun uitvoeringen.

Door Dreamer toe te voegen aan ons reeds bestaande uitgebreide assortiment nieuwe campers, stellen wij de klant in staat te kiezen uit een nog breder aanbod van stijlvolle, comfortabele en duurzame campers. Een welkome aanvulling op onze merken Carado en Rapido.
Dit alles ondersteund door de vertrouwde service en expertise waar wij van Camperdream om bekend staan.

Of je nu een doorgewinterde camperaar bent of je eerste camper huurt, Camperdream en Dreamer heten je graag van harte welkom in de wereld van de grenzeloze mogelijkheden.

Ook kunt u met uw Dreamer uiteraard terecht in ons Full-Servicecenter voor totaalonderhoud aan uw Camper en dit alles onder één dak.

https://www.dreamer-van.nl/

 

De Dreamer buscamper is er in vele varianten leverbaar.