Verkoopbemiddeling

Ons bedrijf verzorgt en begeleid middels verkoopbemiddeling op professionele wijze de verkoop van uw camper of caravan.

Uw camper/caravan wordt door ons tentoongesteld binnen ons bedrijf, dit kan zijn in onze ruime showroom of op het afgesloten buitenterrein. Verder wordt uw camper op onze website geplaatst en meegenomen in onze diverse advertentiemedia.

Waarom verkoopbemiddeling.
Wij nemen u alle zorg uit handen. Wij bespreken met u de verkoopprijs met al zijn condities en leggen dit vast in een bemiddelingscontract. U hoeft niet te onderhandelen met potentiële kopers of handelaren, beschikbaar zijn op momenten dat het u niet uitkomt. Al deze taken worden door CAMPERDREAM voor u op professionele uitgevoerd.

Kosten voor u?
U wordt van te voren op de hoogte gebracht zo weet u exact waar u aan toe bent en zijn er geen verrassingen achteraf.

Voor het in bemiddeling nemen van uw camper/caravan doen wij een gratis taxatie en wordt op basis daarvan, in overleg met u, de verkoopprijs bepaald en worden de eventuele leveringscondities vastgelegd. Alle genoemde prijzen zijn
excl. 21 % Btw.

Onze bemiddelingskosten bedragen 10% (minimum van €750,- ) van het verkoopbedrag met een maximum van € 5.000,- bij een minimale verkoopperiode van 3 maanden. Mocht u binnen 3 maanden besluiten uw camper/caravan uit de verkoop te halen, dan betaalt u ons een vast bedrag van € 1.000,-. Na de periode van 3 maanden kunt u de verkoop terugtrekken* er zijn er bij het te terugtrekken van uw camper uit de verkoop geen bemiddelingskosten aan ons verschuldigd, u betaald dan alleen €350,- promotiekosten en €75,- per maand stallingskosten.

* Bij verkoop binnen 3 maanden na terugtrekking bent u alsnog de bemiddelingskosten aan ons verschuldigd.

Hier kunt u het bemiddelingscontract downloaden, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Camper/caravan in verkoop conditie brengen.
Na de taxatie wordt in overleg met u beoordeeld wat er nog aan uw camper/caravan moet gebeuren om deze optimaal verkoop gereed te maken. Eventuele kosten hiervoor worden in overleg met u als volgt doorberekend:

  1. Schoonmaken buiten: € 150 (eenmalig, hierna gratis bijgehouden)
  2. Schoonmaken binnen: € 150 (eenmalig, hierna gratis bijgehouden)
  3. Kosten voor alle reparaties zijn altijd in overleg met u en op basis van een prijsopgave
  4. Kosten voor APK of technisch onderhoud op basis van een prijsopgave (alleen na definitieve verkoop)
  5. Voor een totale camperinspectie met vochtcontrole zijn de kosten € 199 excl. materiaal.

En hoe verder als uw camper/caravan is verkocht! Als uw camper is verkocht zorgen wij voor de totale afwikkeling, ook hier hoeft u zich dus geen zorgen om te maken.

Als er overeenstemming is met de koper en verkoper over de prijs en de leveringsvoorwaarden, gaan wij het verder voor u afhandelen. Opdat moment vrijwaren wij uw camper, zodat u de verzekering kan beëindigen en u de houderschapsbelasting terug krijgt van de niet verstreken periode. Wat u moet doen is schriftelijk akkoord gaan met de prijs en de bemiddelingsvoorwaarden welke u bij ons kunt opvragen.

Wilt u gebruik maken van onze verkoopbemiddeling van uw camper of heeft u nog vragen, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie!