Verzekering

Onbezorgd op weg met de AVECO kampeerautoverzekering.
Een complete polis met standaard uitgebreide hulpverlening.

Beste camperverzekering

Aveco heeft een unieke camperverzekering ontwikkeld samen met haar klanten en samenwerkende camperbedrijven.

En bij onverhoopte schade hoeft u slechts één vertrouwd adres in te schakelen: Aveco regelt dan gewoon álles voor u. Juist op het moment dat u dat nodig heeft.

Allrisk camperverzekering

Aveco Verzekeringen is specialist en marktleider op het gebied van allrisk camperverzekeringen. Van buscamper tot integraal camper, bij Aveco Verzekeringen kunt u terecht voor de beste dekking.

Deze volledig cascoverzekering is de meest uitgebreide camperverzekering. U bent daarmee verzekert voor schade die u bij een ander veroorzaakt, schade door bijvoorbeeld brand, storm en diefstal en schade die u zelf veroorzaakt door ‘van buiten komende oorzaken’, zoals botsen, slippen en van de weg raken.

Nieuwe camper verzekeren

De Optimaal+10 camperverzekering is een unieke nieuwwaarderegeling met 10 jaar zekerheid voor nieuwe campers.

De eerste 5 jaar, na afgiftedatum deel 1, geldt een geïndexeerde nieuwwaarde zonder afschrijving. Vanaf het 5e tot het 10e jaar geldt een afschrijving van slechts 1% per maand, gerekend over de geïndexeerde nieuwwaarde. De indexering is hierbij meeverzekerd tot maar liefst 125%.

Jong gebruikte camper verzekeren

De Optimaal+6 camperverzekering is een unieke nieuwwaarderegeling met 6 jaar zekerheid voor jong gebruikte campers. Met de Optimaal+6 kunt u de camper tegen nieuwwaarde verzekeren. Gaat uw camper totaal verloren, dan krijgt u met de Optimaal+6 de nieuwwaarde uitgekeerd.

De eerste 3 jaar, na afgiftedatum deel 1, geldt een geïndexeerde nieuwwaarde zonder afschrijving. Vanaf het 3e tot het 6e jaar geldt een afschrijving van 1% per maand, gerekend over de geïndexeerde nieuwwaarde. De indexering is hierbij meeverzekerd tot maar liefst 115%.

Gebruikte camper verzekeren

De Optimaal+5 is een speciale taxatieverzekering met 5 jaar zekerheid voor gebruikte campers. Met deze camperverzekering wordt de camper verzekerd tegen de taxatiewaarde ofwel de werkelijke dagwaarde voor maar liefst 5 jaar. Na 5 jaar geldt de dagwaarde en kunt u de camper opnieuw laten taxeren. Bij een camper met een taxatiewaarde van € 100.000,- of hoger of een camper ouder dan 20 jaar gaat dit om 3 jaar.

Aanvullende dekkingen camperverzekering

De kracht van het Camper ZekerheidsPakket is de uitgekiende combinatie van verzekeringen afgestemd op de camper en haar gebruikers. De dekking van de verschillende verzekeringen sluit exact op elkaar aan. U bepaalt zelf welke verzekeringen u wilt meenemen in het Camper ZekerheidsPakket:

Voordelen Aveco camperverzekering

De voordelen van de Aveco camperverzekering zijn grondig en goed doordacht tot stand gekomen, volledig gericht op het ontzorgen van u als camperaar. Hieronder volgen enkele voorbeelden van voordelen van onze camperverzekering:

  • Laag standaard eigen risico bij herstel door aangesloten camperbedrijven
  • Uitlenen aan vrienden en familie is toegestaan
  • Inventaris tot € 5.000,- meeverzekerd
  • Vervangende camper
  • Repatriëring van de camper bij ziekte
  • 365 dagen aaneengesloten reizen met de camper
  • Gunstige bonus/malus ladder
  • Bij luifel- en/of hagelschade geen terugval in no-claimkorting
  • Zowel recreatief gebruik, woon-werk verkeer als privé gebruik zijn standaard toegestaan
  • En nog veel meer!

Polisvoorwaarden camperverzekering

In de Aveco polisvoorwaarden kunt u precies lezen wat er allemaal onder welke verzekering valt. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Snel en eenvoudig uw camper verzekerd

Wenst u uw camper bij Aveco te verzekeren? Wij verzoeken u dan hier enkele gegevens in te vullen voor een offerte op maat. Heeft u haast? Neem dan telefonisch contact op met één van onze adviseurs via 0523 – 28 27 29, zij helpen u graag verder!

Klik hier voor meer informatie over de AVECO Kampeerautoverzekering.