Afspraak maken

11733_NL_onderhoudLaat uw camper door onze monteurs controleren op alle veiligheids- en onderhoudsgevoelige puntent. Met het Bosch Car Service concept zijn wij bij uitstek geschikt om het onderhoud, de apk, reparaties en (voorjaars)inspectie aan uw camper uit te voeren.Of het nu gaat om een periodieke autotechnische beurt (onderhoud is geconcentreerd op het technische gedeelte van de auto, motor en onderstel), een controlebeurt aan de opbouw en camper/caravan gedeelte, of een complete onderhoudsbeurt, waarbij we de gehele camper/caravan van onderhoud voorzien, dan bent u bij Camperdream aan het juiste adres.

Als u lid bent van de NKC heeft u, op vertoon van uw lidmaatschapskaart bij aanmelding op de werkplaatsreceptie, 10% korting op onderhoud.

11733_NL_actie-nkc-ledenGraag is onze werkplaats u van dienst met al haar technische kennis en kunde. Voor o.a. onderhoud en APK bent u bij ons aan het juiste adres. Indien u de gevraagde gegevens invult en verzendt, nemen wij z.s.m. contact met u op om een afspraak te maken. U kunt ook telefonisch contact opnemen.

Vooraf krijgt u uiteraard een kostenopgaaf van de standaard werkzaamheden. Dan weet u precies waar u aan toe bent. Ook eventueel vervangend vervoer kunnen wij regelen.

Wilt u een afspraak maken, vul dan het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in.
Om uw aanvraag te kunnen verwerken, vragen wij u om tenminste de velden met een * in te vullen.

  Persoonlijke gegevens

  Naam*

  Telefoonnummer/mobiel*

  E-mail*

  Voertuig gegevens

  Merk*

  Model*

  Kenteken*

  Kilometerstand*

  Soort afspraak

  ReparatieOnderhoudAPK

  Anders namelijk

  Voorkeursdatum

  Ik kom mijn auto brengen tussen

  Vervangend vervoer