Bovag Onderhoudsbeurt Camper

BOVAG ONDERHOUDSBEURT

Wij verzorgen de Bovag onderhoudsbeurt van uw camper. Hierbij controleren wij de opbouw en het onderstel, doen een vochtmeting, controleren gas, water en elektriciteit, persen de gasinstallatie af, controleren de diverse apparatuur op veilige werking en repareren indien nodig.

In onze werkplaats kunnen ook de zware en lange campers op onze hefbrug terecht voor alle onderhoud aan onderstel en opbouw.

U ontvangt een Bovag keuringsrapport met Bovag sticker als de camper is goedgekeurd.

Elke reparatie krijgt standaard een half jaar garantie op onderdelen en werkloon.

De Bovag onderhoudsbeurt voor camper kost € 169,- inclusief milieutoeslag. Hierbij wordt alles onder de camper en aan het onderstel van de camper gecontroleerd op overbelasting, scheuren en beschadigingen. Het chassis en de vering worden gecontroleerd op vervorming en overbelasting. De banden worden gecontroleerd op bandenspanning, draagvermogen, slijtage en leeftijd. De opbouw wordt gecontroleerd op eventuele scheuren en lekkage. Er wordt een globale vochtmeting gedaan om eventuele lekkage op te sporen. De drukregelaar, gasflessen of LPG tank en gasslangen worden gecontroleerd. Gasinstallatie wordt afgeperst. Alle gasapparaten worden gecontroleerd op goede en veilige werking. De brandveiligheid wordt gecontroleerd bij de accu’s. De 230V installatie wordt gecontroleerd op persoonlijke veiligheid van de inzittenden.

Bij deze beurten wordt er een algemene controle uitgevoerd. Eventueel reparatiewerk wordt in rekening gebracht.

Maak tijdig een afspraak ivm seizoensdrukte.