Onderhoud, Reparatie & Accessoires

Wij beschikken over een modern SERVICECENTER voor uw jaarlijkse onderhoud voor zowel het camper en uniek in onze branche het complete auto gedeelte.
Voor de opbouw van accessoires zoals Satelliet systeem, Zonnepaneel, Navigatie, Luifels e.d., APK en andere herstel werkzaamheden aan al uw camper en caravan en kunt terecht in ons eigen Servicecenter. Ook voor garantiewerkzaamheden van Fiat kunt u bij ons terecht, wij zijn erkend servicepartner voor Fiat campers.

Waar bij een ander de service bij de verkoop ophoudt gaat deze bij ons als vanzelf sprekend verder.

Full-Service levering
Full-service is bij ons ook Full-Service, alle campers en caravans worden standaard* geleverd met (BOVAG)GARANTIE, complete onderhoudsbeurt aan motor en campergedeelte.
* tenzij anders vermeld op uw koopcontract, oudere campers worden niet standaard geleverd met (Bovag)garantie.

Absolute voorwaarde voor onze manier van werken is een enorme technische kennis en een perfect geoutilleerd SERVICECENTER. We moeten van alle merken en markten thuis zijn en dat zijn we ook.

Laat uw camper door onze monteurs controleren op alle veiligheids- en onderhoudsgevoelige puntent. Met het Bosch Car Service concept zijn wij bij uitstek geschikt om het onderhoud, de apk, reparaties en (voorjaars)inspectie aan uw camper uit te voeren.11733_NL_actie-nkc-ledenOf het nu gaat om een periodieke autotechnische beurt (onderhoud is geconcentreerd op het technische gedeelte van de auto, motor en onderstel), een controlebeurt aan de opbouw en camper/caravan gedeelte, of een complete onderhoudsbeurt, waarbij we de gehele camper/caravan van onderhoud voorzien, dan bent u bij Camperdream aan het juiste adres.

Als u lid bent van de NKC heeft u, op vertoon van uw lidmaatschapskaart bij aanmelding op de werkplaatsreceptie, 10% korting op onderhoud.

Klik hier om een afspraak te maken!